Profiteer nu 

Weet u hoeveel u kunt besparen op uw huidige schroefcompressor?

Wij bieden u een GRATIS persluchtscan aan.

Technoflow en Creemers Compressors bieden u kosteloos een persluchtscan van uw huidige schroefcompressor aan. Hiermee worden uw perslucht-capaciteit en luchtbehoefte gemeten.

Een persluchtscan geeft nauwkeurig, van minuut tot minuut, inzage in uw persluchtconsumptie. Dit is in termen van liters per minuut en werkdruk-verloop gedurende een week.

Na 7 dagen meten berekenen wij welke energiekosten-besparing u kunt realiseren. Deze meting laat zien waar deze besparingen gerealiseerd kunnen worden, vooral bij een sterk fluctuerend gebruik. Wij gebruiken daarvoor een simulatieprogramma met een frequentiegeregelde schroefcompressor.

Deze nieuwe frequentiegeregelde schroefcompressoren hebben een aantal voordelen, die bijdragen aan een voordeliger gebruik:

  • geen (of nauwelijks) dure “0-last uren’;
  • geen piekspanning tijden opstarten;
  • veel langere levensduur door minder zware belasting van belangrijke onderdelen;
  • lagere onderhoudskosten.

De energiebesparing, maar ook de langere levensduur en minder onderhoudskosten merkt u direct in uw operationele kosten.

Laat u verassen door de uitslag van deze betrouwbare scan. “METEN IS WETEN’’.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met Jan Verboom (06-57512398)  of Theo Pothoff (06-57512426) of per mail info@technoflow.nl