Over ons

Theo Pothoff en Jan Verboom zijn TechnoFlow in 2016 gestart. Met kennis en ervaring die tot 1990 teruggaat, kennen wij de pompenmarkt door en door. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk om uw wens goed te kunnen horen en het is juist het menselijke aspect, de relatie met u als klant, dat ons werk zo leuk maakt.

De No in de naam TechNoFlow staat voor No Limits. Er is geen grens aan de service die wij aan onze klanten bieden. Van de transmissieberekening, berekening van total cost of ownership tot aan de installatie en het onderhoud van pompen ontzorgen wij u als klant door pompen te leveren met een hoog rendement en lage kosten. Voor bijna elke toepassing heeft TechnoFlow een pomp in het assortiment. Zo niet, dan zoeken we een passende pomp. No (of nee) is geen antwoord.

Service en onderhoud aan de door ons geleverde pompen en pompinstallaties kunnen wij snel regelen omdat wij samenwerken met vijf servicepunten verdeeld over Nederland. Wij vertrouwen op de deskundigheid van deze technische bedrijven, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.